SYNDIC New Style: YOU OWN, WE CARE

 

Dit is hét jaar van de vernieuwing voor het syndicbeleid van ERA Servimo. Ook met deze afdeling wil hét immobedrijf aan de kust hoge toppen scheren en de klanttevredenheid verhogen. Na de aanstelling van Virginie Debrycke als manager syndic in februari 2022 en een interne reset is het vandaag tijd voor een volledig nieuwe huisstijl. En dat in stijl met de baseline “YOU OWN, WE CARE”.

 

Doel is om, net als met de afdelingen verkoop en verhuur, ook op syndicvlak marktleider te worden. Dit door de inzet van de 12 gespecialiseerde medewerkers die zich full time inzetten voor het syndicluik. In combinatie met een gestructureerde manier van werken en een op elkaar afgestemde interne en externe communicatie. Elk kantoor zal voortaan op eenzelfde manier werken en eenzelfde service kunnen bieden. Eén team, één werking, één snelheid.

 

"Onze dienstverlening nog verder verbeteren, dat is ons doel"

Where focus goes, energy flows  

We hebben geluisterd naar onze klanten en de laatste maanden kosten noch moeite bespaard voor het creëren van een nieuwe stevige basis en uitstraling van de afdeling syndic. Een reset waarop we de komende jaren onverstoorbaar zullen op verderwerken.

Innovaties zorgen voor een evolutie. En dat is wat we met ons syndicbeleid nodig hadden. Af en toe dienen zaken opgepoetst te worden én in een nieuw kleedje gestopt. Alleen zo behoud je een geïnteresseerd doelpubliek én krijg je zelf nieuwe inzichten over je bedrijf. Dat komt de klanten ten goede. We gaan dé one-stop-shop worden aan de kust voor klanten die denken aan een beheerder voor gebouwen, aan de verhuur, aan de verkoop, renovatie en de verzekering van hun eigendom.

 

 

Nieuw logo & baseline - YOU OWN, WE CARE

Een complete rebranding wordt gelanceerd: nieuwe kleuren, logo’s, nieuwe documentatiemapjes, visitekaartjes, bestickering van auto’s, enveloppes en balpennen.  

We kozen voor een stijlvolle groene kleur met rood accent. Sea foam green is een specifieke groene tint die een sterkte associatie heeft met de natuur. Het wordt gezien als de kleur van vernieuwing, ontwikkeling, positiviteit. In het algemeen geeft groen een veilig en helder gevoel. De rode lijn staat voor kracht, passie en vastberadenheid.

De baseline klinkt voortaan: “YOU OWN, WE CARE”.  Een krachtige slogan die refereert naar het syndicverhaal. Jij bent eigenaar van je pand, wij dragen er zorg voor. Het idee erachter is dat we de klant en klanttevredenheid centraal zetten in onze werking door pro-actieve communicatie en betrokkenheid.

De golven in het logo staan voor de golven van de zee. Als kinderen van de zee delen we met onze klanten de liefde voor onze mooie kust. De vorm van de golf is opgebouwd uit de twee beginletters van “SERVIMO Syndic”.