Waarom SERVIMO Syndic?

Ervaren experts

Met meer dan 70 jaar ervaring en meer dan 300 gebouwen in beheer is SERVIMO Syndic de grootste speler aan de Westkust. Ons team van 11 experts geeft elke dag het beste van zichzelf om u te ontzorgen

Communicatie

Met MySyndic heeft elke mede-eigenaar altijd en overal een volledig zicht op alle documenten met betrekking tot het gebouw. Een defect? Laat het ons dan meteen weten via de geïntegreerde meldknop!

Vertrouwen

Bij SERVIMO Syndic bezien we onze klanten niet als nummers, maar bouwen we een vertrouwensrelatie op. Een sterke band tussen syndicus en mede-eigenaar is namelijk de sleutel tot een goede samenwerking.

Permanentie

Een goede partner is bereikbaar en dat hebben we bij SERVIMO Syndic begrepen. Onze permanentiedienst is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar en probeert een oplossing te bieden op al uw vragen. Hoewel we sterk inzetten op digitale bereikbaarheid, bent u ook altijd welkom in een van onze 7 kantoren.

Menselijkheid

SERVIMO Syndic is er écht voor u. We luisteren naar wat u te vertellen heeft en gaan steeds oplossingsgericht te werk. Aan elk gebouw koppelen we daarom 2 vaste contactpersonen. Een technisch beheerder en een professioneel boekhouder die uw belangen vertegenwoordigen.