ERA SERVIMO

Als de nummer 1 van de kust heeft ERA SERVIMO verschillende gespecialiseerde teams die u graag voorthelpen met al uw vastgoedwensen. Naast een professionele syndicus is ERA SERVIMO ook uw ideale partner voor verkoop, vakantieverhuur, jaarverhuur, renovatie en verzekeringen.

Verkoop

U denkt er aan om uw woning te verkopen. De plaats waar u veel mooie momenten en herinneringen hebt gedeeld. U heeft er gezwoegd om er uw eigen plekje van te maken of het was liefde op het eerste gezicht.

Als het tijd is voor een nieuw verhaal is uw woonst verkopen niet altijd even evident. ERA SERVIMO helpt u op dat moment graag verder op een eerlijke en transparante manier.

Als lokale marktleider met een klantentevredenheid van 9,1/10 zetten wij ons elke dag 100% in om u het best mogelijke resultaat te bieden.

KOM MEER TE WETEN

Vakantieverhuur

U zoekt huuropbrengst terwijl u toch nog kan genieten van uw eigendom aan zee? Dit kan via SERVIMO HOLIDAYS, erkend toeristisch verhuurkantoor! De 12 lokale full time medewerkers van deze afdeling zorgen ter plaatse voor uw eigendom en de huurders.

Sinds meer dan 70 jaar heeft de familiale onderneming ERA Servimo een solide naam, expertise en clienteel opgebouwd aan de kust. Profteer hiervan en contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte/prijsraming! Mail ons of contacteer ons op 058 51 92 95.

KOM MEER TE WETEN

Jaarverhuur

Service en kwaliteit in onze dienstverlening dragen wij hoog in het vaandel. Indien u een pand wil verhuren op jaarbasis staan Lorenzo, Natacha, Vicky en Amber van ERA SERVIMO klaar om u bij deze onderneming bij elke stap met raad en daad bij te staan, vanaf het bepalen van de huurprijs tot de vrijgave van de huurwaarborg.

KOM MEER TE WETEN

Renovatie

U bent eigenaar of u heeft net een eigendom gekocht aan de kust die u wil aanpassen naar hedendaagse normen en binnen uw budget? SERVIMO RENOVATION besteedt hier de nodige zorg aan, zodat uw gerenoveerde eigendom optimaal voldoet aan de huidige maatstaven en eisen.

KOM MEER TE WETEN

Verzekeringen

Schadegevallen worden door ons nauwkeurig opgevolgd, in nauw overleg met de verzekeringsmaatschappijen en de makelaars. Wij laten ons bijstaan door deskundigen voor lekopsporing en expertises. Als grootste lokale syndicus kunnen wij u ruime bijstand bieden aan concurrentiële tarieven zowel voor woning, inboedel als aansprakelijkheden

KOM MEER TE WETEN
  • 10.648+ panden te koop

  • 1.183+ panden te huur

  • 9,2 / 10 klantentevredenheid

  • 51.912+ kandidaat kopers in de ERA koperwachtzaal