Vincent Beuten

Vincent Beuten

CEO

CEO ERA Servimo, erkend vastgoedbemiddelaar, erkend syndicus en +20 jaar ervaring in de sector. Geboren en getogen in het directe actieterrein van ERA Servimo is Vincent een rasechte kustbewoner die zich van 21-jarige stagiair opwerkte naar topverkoper ERA Belgium tot uiteindelijk CEO van ERA Servimo.

Met een vaste focus op marktleiderschap liggen zijn hoofdactiviteiten bij de organisatie van Servimo en haar activiteiten: Verkoop, Syndic, Vakantieverhuur, Jaarverhuur, Renovatie, Hersteldienst. ERA Servimo is de one-stop-shop voor eigenaars met een vastgoedbehoefte aan zee; Via ons eigen kust-netwerk (aanwezig in 8 kustgemeentes) die zorgt voor interne uitwisseling van kennis en zoekende klanten, lokale naamsbekendheid en lokale marketing die we koppelen aan de nationale campagnes en uitwisselingen via het nationaal ERA netwerk.

Vincent is de echtgenoot van Emilie Collard en de trotse vader van hun drie dochters. Joggen, fitness of mountainbiken zorgen voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Contact?

vincent@servimo.be

www.instagram.com/vincent_beuten