Tim Alleman

Tim Alleman

Syndic Koksijde

Het beheer van vastgoed en het oplossen van uitdagingen in de gemeenschappelijke delen geven mij een immense voldoening. Werken met toffe collega's is voor mij essentieel, en bij ERA SERVIMO is dat zeker het geval!

Een moment van voldoening? Een week geleden had ik het genoegen een eigenaar te ontmoeten. Ze was zo blij met mijn komst als de nieuwe property manager dat ik een pak Mercietjes kreeg. Wat een geweldige start!

Mijn passie voor tennis gaat ver terug, en ik geef zelfs les in TC Koksijde. Na de werkuren geniet ik ervan om met vrienden naar de fitness te gaan.

Ik ben een jaar geleden verhuisd naar Oostduinkerke en vind het hier geweldig. De westkust in de zomer is een magische plek met zijn warme weer, zee, strand, en fantastische restaurants en cafés.

Mijn favoriete plekje? Zonder twijfel ons kantoor in Oostduinkerke! Vanaf dag één voelde ik me er welkom met open armen en een hartelijk ontbijt. Ik kijk er naar uit om samen met dit geweldige team jullie vastgoedervaring nog beter te maken! 

Op zoek naar een syndicus?  Ik maak je graag een offerte op maat: tim@servimosyndic.be.